antradienis, kovo 13

curiousity leads to trouble

Kodėl kitų gyvenimai atrodo žymiai lengvesni? Galbūt aš tikrai perdedu, galbūt elgiuosi savanaudiškai vertindama kitus iš objektyvaus požiūrio. Vis dėlto, niekada niekas nežinos tiksliai kaip jaučiuosi, nes nupasakoti kas dedasi tavyje tiesiog neįmanoma. Todėl tai ir yra gražu. Mes negalime žinoti, ar kas nors kitas gali jausti tą patį.
Aš žvelgiu į kitų šonkaulius ir nesiliečiančias šlaunis, tad ir man norisi numesti gerą dešimtį kilogramų. Keista, kad mokykla tave skatina būti savimi, tačiau tu vis vien nori susilieti su ta šakaliukų minia. Tikiuosi, kad po kelių metų būsiu graži ar bent jau patenkinta savimi, nežinau, ar visiška laimė egzistuoja, tačiau pasitikėjimo savimi tikrai iš kažkur prisisemsiu. Gal tada ir nebesvajosiu tapti šakaliuku, nebesislėpsiu persirengimų kambario tualete besiruošdama sporto pamokai. Reikia pripažinti, kad būti pavadinta stora yra daug blogiau, negu būti pavadinta anoreksike. 
Noriu nusirauti galvą. Čia ne į temą. Bet rimtai.



1 komentaras:

  1. Persirengimo kambariai greiciausiai yra pati gedingiausia vieta... Bet viena diena mes busim grazios, tiek pacios sau, tiek kitiem.

    AtsakytiPanaikinti