šeštadienis, birželio 2

the things you own, end up owning you

KICK OUT THE JAMS MOTHERFUCKERS

sušuko Robas Tyneris ir mane nukrėtė šiurpas. ar tai tobuliausias momentas visoje žmonijos istorijoje?
tai ir leidžiu dienas, besimėgaudama mūsų visatos perliukais - perklausau senų stooges, mountain ir rush dainų, peržiūriu senus filmus.
dar kartą pažiūrėjau fight club. pamatęs šį filmą pradedi gyventi kitaip. bent jau aš. pirmą kartą pamačiusi pabaigą visai pasimečiau, ji mane taip nustebino, kad ištisą savaitę nenustojau apie ją galvojusi. complete mindfuck. kas dieną šimtai žmonių prisėda prie kompiuterio ekranų ir galvoja: "Pažiūrėsiu Fight Club, atrodo kietas filmas apie muštynes." smagu pagalvoti, kad po poros valandų jų protas bus visiškai sujauktas, apsisuks smegenys, apsisuks požiūris į gyvenimą. o gal čia tik aš.
tačiau pagrindinė aiški. "The things you own, end up owning you." tikra tiesa. mus visus nuo to graužia sąžinė. įsivaizduokite rytoj sudega jūsų namas, negi jums tikrai būtų nusišvilpt? aš tikrai jausčiausi sugniuždyta viską praradusi, nors prarasčiau tik daiktus. gyvenime reikia prisiminti, kas svarbiausia, ko neapčiuopsi rankomis. niekada neprarasi visko. gyvenimas tęsiasi.



1 komentaras: